Az normális, ha valaki szinte full 5-ös bizonyítvánnyal cukrásznak megy tanulni?
Figyelt kérdés
2022. okt. 12. 15:01
1/18 anonim válasza:
Ha ehhez van kedve, ezt szeretné, akkor miért ne?
2/18 anonim válasza:
Ha nem ütközik a termodinamika 4 főtételből egyikbe se valami, akkor nem lehetetlen. (Elnagyolva...)
3/18 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom, de szerintem ilyen jó bizonyítvánnyal jobb helyre kellene menni
2022. okt. 12. 15:17
4/18 anonim válasza:
Igen. Ha valaki nem azért megy szakmunkásnak, mert többre nem futja, hanem mert tényleg azt szeretné csinálni, akkor nagyon helyes, hogy odamegy.
5/18 anonim válasza:
Ha valaki ezt szeretné csinálni, akkor miért ne?
6/18 anonim válasza:
Persze, hisz a cukrászathoz messze elég a full 5-ös bizi.
7/18 anonim válasza:
Miért? Hülyére fogja keresni magát, nem úgy, mint a (több)diplomás csóringer ismerőseim, velem az élen.
8/18 anonim válasza:
Amikor én érettségiztem anno nekem is volt egy nagyon jó fejű osztálytársam, csupa 5-ös, igazából bármi lehetett volna belőle. Érettségi után viszont ő is elment cukrásznak tanulni, egy ideig dolgozott is cukrászdában, később Németországba költözött, Ausztriába Finnországba, Skóciába majd Ausztráliába. Kispénzű munkákat vállalt, igazából az élményeket és a tapasztalást kereste, ezt megkapta. Biztosan sok minden hiányzik most az életéből, de néha irigykedve nézem, hogy mennyire szabadon él. Én állandóan gürizek, hogy legyen autóm, házam, egzisztenciám és mégsem érzem úgy, hogy lenne bármim is. Néha cserélnék vele. Soha nem akart megfelelni társadalmi normáknak, egyszerűen csak úgy él, ahogy neki tetszik.
9/18 anonim válasza:
1-es válaszoló vagyok. Én tudok olyanról, akivel ugyanarra a szakra jártunk az egyetemen, és diplomázás után cukrászdát nyitott, mert az volt az álma.
10/18 anonim válasza:
Mondjuk ilyen 10000- ből egy példára se tenném fel az életemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!