SZE közlekedésmérnök BSc-n mik a "szóró" tárgyak?
Nem ajánlom a szakot, kivéve ,ha jó anyagi háttered van.
A szakon végzettek panaszkodnak mert a MÁVnál, Volánbusznál vannak és ilyen nettó 220 ezreket keresnek.
Én is a MÁVnál vagyok, igen 220 nettót kapok, akik itt végeztek azok közül akiknek nincs jó hátszele, azok Ausztriában mosogatnak, vagy szakmát tanultak, mert ebből megélni nem lehet. Itt Győrben is egy albi ott vagy hogy 150 ezer Ft.
Tehát te döntésed, ha élethosszig mamahotel akkor jó választás, de amúgy felejtős ,de nagyon a szak.
Hogy érted a hátszelet?
Olvastam én is hogy alacsony a kezdő fizetés, de páran írták, hogy könnyű feltornázni.
Úgy értem, hogy ha jó anyagi körülményeid vannak, szülők tudnak támogatni lakással, pénzel akkor meg tudsz élni a 220 nettós mávos közlekedésmérnök bérből.
Nekem több Győrben végzett sulistársam Ausztriába jár át takarítani, mosogatni, segédmunkára, vagy tanult egy szakmát és kint dolgozik.
De ha a fizetés nem számít, szülők tudnak pénzel segíteni, lakást, házat venni akkor hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!