ELTE-TKK vélemények?
Én szerettem oda járni, vannak nagyon komoly, nemzetközileg elismert, valódi zseni oktatók...
...viszont ahhoz képest, hogy utána lóf@szt nem keresel, gyakorlatilag egy mekis hasábsütögetőnek magasabb a fizetése, szerintem túl sokat kérnek számon és indokolatlanul nehéz a szak (mert valóban nagyon magas szinten oktatnak).
Én nem bírtam elviselni, hogy olyan ZH-k és vizsgák sikeres elvégzése után amit az ELTE TTK BSc szakán számonkértek gyakorlatilag az éhenhalás elkerülésére elegendő fizetésért dolgozzak ezért területet váltottam, ahol viszont nagyon sok hasznát vettem a TTK-n szerzett tudásnak, hála annak, hogy tényleg széleskörű és mély tudást ad át.
Ha téged abszolút nem zavar a diplomázást követően az alacsony fizetés és valóban erős tudást szeretnél akkor én ajánlom a TTK-t, mert nagyon magas színvonalú az oktatás valódi kutatóprofesszorok által akik az egész életüket a kutatásnak és az oktatásnak szentelték.
A tanárokról ott sok rosszat még nem hallottam, legalábbis arányaiban biztosan jobb, mint más helyeken.
A tanári pálya pedig igenis jövedelmező tud lenni, csak ne a közoktatásban gondolkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!