Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szegje kedvemet, hogy van...

Szegje kedvemet, hogy van egy-két "érdekes" oktató az egyetemen?

Figyelt kérdés
A legtöbb normális így első benyomása, beadandót kellett írni egy tárgyból, meg is dícsért a tanár. Na, de van egy olyan is, ahol őszintén nem értettem szinte semmit, mikor megkérdeztem, hogy lesz-e lehetőség konzultációra, ahol átbeszélhetnénk az anyagot, válaszul azt kaptam, hogy ez egy egyetem, fel kell venni a tempót, nem tud erre lehetőséget biztosítani. Tudomásul vettem, de a stílus nem volt valami emberi, amit megengedett magának. Nem mondom, kissé azért elbizonytalanodtam, hogy érdemes-e ezt csinálni, noha mondom, a legtöbb oktató nagyon korrekt.
2022. szept. 30. 14:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Letudod a tárgyait és ha szerencséd van többé nem is találkozol vele. A tróger tantárgyaktól/tanároktól igyekeztem minél előbb megszabadulni.
2022. szept. 30. 14:57
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Igaza volt, nem óvoda, hanem egyetem. Önállóan kell tanulni. Lesznek még hasonló stílusú oktatók, hozzá kell szokni.
2022. szept. 30. 14:57
 3/11 A kérdező kommentje:
2. Csak az az érdekes, hogy az oktatók zöme tudomásul veszi, ha valaki első éves, s nem teljesen tiszta minden első hallásra.
2022. szept. 30. 15:00
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
3. Hat évet jártam egyetemre, ami nem volt tiszta első hallásra, annak utána olvastam. A tanárokat nem érdekli, hogy érted/tudod, első hallásra. Majd a vizsgán kiderül, hogy meg tudtad-e tanulni az anyagot.
2022. szept. 30. 15:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhol van pár ilyen. Ezért nem szabad feladni.
2022. szept. 30. 15:06
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
Ne szegje kedvedet. Az egyetem már csak ilyen, hogy vannak munkatársak, akik inkább kutatóknak jók. De sajnos nekik is tanítaniuk kell, mert nem létezik olyan beosztás az egyetemen, hogy valaki csak kutat.
2022. szept. 30. 15:10
 7/11 A kérdező kommentje:
5. Nem is adom. Szerencsére a legtöbb tanár tényleg normális, lehet kérdezni óra végén, e-mailben is bármikor. De ez az egy... Na mindegy.
2022. szept. 30. 15:12
 8/11 NTBS ***** válasza:
75%
Ne. Tanulni mentél, nem?
2022. szept. 30. 18:00
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos később se lesz jobb, van pár tárgy nálunk is ami brutális sok utánajárást igényel sok esetben az aláírásért, ami ugye a vizsgára bocsátás feltétele. Én levelezőn vagyok műszaki képzésen, első évben 80 % hagyta ott mert megbukott vagy nem bírta a tempót. Egy-egy tárgy néha annyi felkészülést igényel mint az érettségi az összes tárggyal együtt, és ez nem vicc. Nagyon kitartónak kell lenni sokszor az értelmetlen tárgyaknál is. Szóval ne hagyd ott, de ne gondold hogy a többi félév könnyebb lesz mert nem
2022. szept. 30. 18:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha nem értettél semmit, akkor az elvárt bemeneti tudásod hiányzik. Usgyi, újra tanulni a gimis anyagot! Ne vizsgaidőszakba gyere rá, mert akkor már késő.
2022. okt. 27. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!