Szerintetek unalmas lesz az életem, ha gazdasági és
menedzsment szakra megyek az egyetemen? Unalmas, de sokat
fogok keresni? Vagy érdekes?
Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 10:48
1/9 anonim válasza:
Kinek mi az érdekes. Én pl biztos halálra unnám magam ha ilyent kéne tanulnom.
2010. aug. 31. 10:52
2/9 anonim válasza:
Speciel engem is halálra untatna ez a szak. :) De csupán azért, mert a gazdaság nem tartozik az érdeklődési körömbe. De ha Te szereted az ilyesmit, akkor biztos tetszene a szak. Mi az érdeklődési köröd?
2010. aug. 31. 10:53
3/9 anonim válasza:
Miért keresnél sokat? Millióan vannak. Izgalmas lesz küzdeni a megélhetésért.
2010. aug. 31. 10:54
4/9 anonim válasza:
3 hónapot bírtam a szakon aztán otthagytam..
2010. aug. 31. 11:08
5/9 A kérdező kommentje:
a kommunikáció és médiatudomány jobb?
2010. aug. 31. 11:15
6/9 anonim válasza:
miért lenne unalmas az életed?!nincsenek barátaid,esetleg párkapcsolatod?(ha most nincs is,később biztos lesz)
szerintem egy csomó szakma baromi unalmas!!!
attól,h irodai munkát végzel,nem feltétlenül kell unalmasan élni az életed!járj el bulizni,kávézni/sörözni a barátnőiddel/barátaiddal,sportolj,keress magadnak egy párt,akivel családot alapítasz majd->jönnek majd a gyerekek,hidd el nem fogsz unatkozni!
én legalább is így gondolom!(egyébként én is gazd.menedzsment szakra megyek)
19/L
2010. aug. 31. 11:16
7/9 anonim válasza:
A kommunikáció sokkal rosszabb. Lehet, hogy izgalmasabb egy fokkal mint ez a gazdasági izé, de hogy munkát nem kapsz vele az is biztos.
2010. aug. 31. 12:06
8/9 anonim válasza:
a gazdálkodás menedzsment büfészak?! akkor elmondom neked hogy hétfőtől csütörtökig reggeltől este 6-8ig bent kell ülni, számtalan gyakorlati óra van amit ellógni nem lehet, kb 2 óra hiányzás a megengedett, oda is igazolást kell vinni! Csak próbáld ki, ha neked büfészak...
2010. aug. 31. 14:18
9/9 anonim válasza:
ja, és mi is 450 fővel indultunk annak idején, 150en maradtunk, és ez még csak a második év. Csomóan kiperegtek mert nem bírták a mikro-makro, erőforrás, gazdmatek 1-2t.
Ja, és kb 30an lesznek akik elvégzik. És annak aki tanul, annak nem unalmas szak egyáltalán.
Arra a kérdésre a válasz, h mennyit fogsz keresni, 3 ismerősömről tudok nyilatkozni, akik ezen a szakon végeztek 300 ezret hazavisznek, plusz céges autó, laptop, telefon stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!