Más egyetemen sincs együttműködés már a diákok között? Nálunk alapból nincs már de kis létszámos mesteres szaknál érdekes módon "csak" aki phd-ra megy kapott valahonnan tételt és nem igazán osztja meg ilyen olyan indokkal.
Nálunk mindent meg lehet szerezni, van facebookos csoportunk is, ahol keringenek ilyen anyagok, de szemtől szemben sem utasítottak vissza még sosem, sőt, volt, hogy kérés nélkül kaptam is az anyagot.
Mondjuk hozzátartozik, hogy én sem vagyok link, nem csak a jegyzetekért tűnök fel félév végén jópofizva. Akiről tudom, hogy megtagadták tőle, az ezt csinálta, nem járt órákra, utólag gyűjtött be mindent, és ért el ezzel jó eredményeket. Ezt nem mindenki nézte jó szemmel, bár én például neki is odaadtam, amim volt, szóval ő is meg tudta szerezni végül.
Alapvetően én úgy vagyok vele, hogy pluszmunkát nem vállalok másért, nem fogok csak azért szebben (vagy gépen) írni, vagy máshogy fogalmazni, hogy másnak is megfeleljen, de amit magamnak amúgy is megcsináltam, és max. annyi a dolgom, hogy befotózzam, azt szívesen elküldöm.
Neccesebb forrású anyagot (pl. teljes házit vagy random szerzett anyagot) csak annak küldök tovább, akit ismerek, és ZH-n puskázáshoz, súgáshoz, leséshez nem járulok hozzá, azért, mert kérik, meg persze nem is várom el, hogy más megtegye ezt nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!