Van esélyem egyetemre menni, ha gimiben négyes vagyok mindenből?
Van persze. De nem mindegy milyen szak a kérdés, na meg az érettségik is számítanak majd.
Orvosira lehet probléma meg ahol bőven 400+ a ponthatár, mert az pontduplázással nehezen van meg.
Nekem volt egy rakat tárgyból kettesem és háromasom is gimben, felvettek egyetemre és jól is megy. Nem egy nevenincs egyetem és nem is gagyi szak.
Ne egy olyan ember mondja már meg, hogy mire elég a tudásod, aki a sajátját arra használta, hogy 5 évig szopassa magát az egyetemen, aztán visszamenjen egy alulfizetett csicskának. Jézusom. És jól láthatóan azt az egy dolgát sem tudja jól végezni, ha ilyen f*szságokat tol, hogy 4-essel nem tudsz egyetemre menni. A tanár feladata motiválni és felkészíteni, nem idióta gyökérnek lenni.
Amúgy az infós/műszaki szakokon viszonylag alacsony szokott lenni a ponthatár. 3-as, 4-es jegyekkel simán be lehet általában kerülni. De egyébként a két felvételi tárgyad ha megpörgeted, a többi jegyed senkit sem érdekel a jelenlegi rendszerben, ha megvan a kettes. A jövőben változnak a felvételi eljárás szabályai, én arra számítok, hogy nem lesz nehezebb bejutni, sőt.
Ez ne szegje kedved, jó leszel te ide, ha elég lelkes vagy a téma iránt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!