Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek így bemenjek...

Szerintetek így bemenjek egyetemre?

Figyelt kérdés
Ma lenne 2 órám, gyakorlat. Nem vagyok beteg, legalábbis nem hiszem, de nagyon sz.rul érzem magam, olyan nyomott vagyok (pedig aludtam rendesen), szomorú, stresszes. Délután lenne a 2 óra. Az anyagot el tudom kérni, csak ugye 3 hiányzásból 1-et már most szeptemberben ellövök. Bár most még pont nincsenek számonkérések meg vizsgák, ha akkor hiányoznék, az rosszabb lenne.
2022. szept. 20. 09:08
 1/6 A kérdező kommentje:
És kicsit hányingerem is van, nincs étvágyam. Tartok attól, hogy nem tudnék koncentrálni, rosszul lennék, ilyenek. Csak stresszel ez az egész hiányzós dolog. A tanárok mondták, hogy nem kell szólni róla, de azért így is rossz, hogy már ellövök egy hiányzást.
2022. szept. 20. 09:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Holnap lesz előadás és gyakorlat is, csak a gyakorlatra tervezek bemenni délután, az előadás anyaga fent van, ott azt se tudják ki vagyok.
2022. szept. 20. 09:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy bemennék. Először egyet hagy ki az ember, aztán rászokik, bekerül egy ördögi körbe, amiből nehéz kijönni.

Ha tényleg nem bírod, hazajössz.

2022. szept. 20. 09:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak üldögélni kell az előadáson akkor menj be. Ha úgy gondolod hogy valami olyan bujkál benned amit elkaphatnak mások akkor pedig inkább maradj otthon. Írj egy csoporttársadnak hogy szóljon a tanárnak hogy beteg vagy, vagy legközelebb személyesen szólj a tanárnak hogy miért hiányoztál. Jobb ha látja hogy nem lógni akarsz.
2022. szept. 20. 09:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Ez nem előadás, szeminárium, 15-en vagyunk. Pontosan még nem tudom, mit fogunk csinálni, de nem hiszem, hogy csak üldögélni, biztos lesz valami páros feladat vagy valami órai aktivitás.
2022. szept. 20. 09:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát szerintem bemegyek akkor, majd meglátom még.
2022. szept. 20. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!