Kamilla74 kérdése:
Mi legyek? nem tudom elfonteni de nagyon pedig jo lenne tudnom
Figyelt kérdés
Sziasztok, 11edikes vagyok es mar elkellene dontenem mi legyek felvettem a matematika faktot ebbol adodoan az szeretem is de nem vagyok egy genius de jo tanulonak tartom magam es az angolt is szeretem ,minden tantargyat erdekesnek tartok de fogalmam sincs mi legyek mindent is akkarok meg semmit se akkarok és 12re mar tudni szeretnem hogy azokra a tantárgyakra fokuszaljak aki tud segeiteni elore is koszonom ^^❤2022. szept. 19. 17:57
1/1 anonim válasza:
Ha végképp nincs ötleted a pályaválasztásban, keresd föl az iskolapszichológust, ő segíthet orientálódnod. Hiába mondja valaki ezen a fórumon látatlanban, hogy ez és ez legyél, ha az az irány nem neked való.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!