Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hol lehet kutyakikepzonek...

Hol lehet kutyakikepzonek tanulni?

Figyelt kérdés
10.es vagyok, nem tul eros szakkozep iskolaba jarok. Mindig is allatorvos szerettem volna lenni. Azert jottem ebbe a suliba, mivel mikor 8.os voltam, ez tunt a legidealisabbnak, de ez hosszu story.. Innen nem szoktak emelt eretsegit tenni, de mivel nem vagyok buta, anyum tanar, igy tud korepetalni, szoval valoszinuleg meglesz az emelt eretsegi bioszbol es kemiabol. De ido kozbe egyre jobban megszerettem a kutyakat, es szivesen lennek rendor kutya kikepzo, vagy esetlek ilyen segito kutya kikepzo(vakvezeto, rohamjelzo kutyakra gondolok) tobb helyen neztem, de sehol nem talaltam ezzel kapcsolatban semmi normalis valaszt.. Milyen vegzetseg kell ahhoz, hogy mondjuk rendorkutya kikepzo legyek majd a kesobbiekben? Vagy ebbol nem is lehet megelni?

2022. szept. 14. 17:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A kutyakiképző tanfolyamok csak egy alapot adnak. Ahhoz, hogy valaki valóban kiképző legyen, évek tapasztalata kell, mellette saját kutyával is illik bármilyen munkát megmutatni eredményesen.
2022. szept. 14. 17:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Eloszor egyaltalan probald ki, milyen egy kutyat felvezetni.

Egy rendorkutya kikepzes, es egy segitokutya kikepzese teljesen mas. Segitokutyazas onkentes alapu. Magyarorszagon nem fognak kifizetni tobb 10.000 dollart egy kutyaert, hanem oda adomanyozzak oket a raszoruloknak.

A masik esetben el kell vegezned a rendortiszti foiskolat, es par ev gyakorlat utan talan mehetsz kutyasnak.

Menj el egy kutyaiskolaba, keress valakit aki mentoral, legyen egy sajat kutyad (jo idegrendszerrel, felmenokkel, temperamentummal), es dolgozz vele. Mindennap.

En munkakutyazok, ha szeretnel valamit tudni, irj.

2022. szept. 21. 10:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonom!
2022. szept. 24. 07:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!