Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Dolgozzak egy évet az egyetem...

Dolgozzak egy évet az egyetem előtt?

Figyelt kérdés

Úgy alakult, hogy ki kell hagynom egy évet mielőtt egyetemre mennék. És most adódott egy klassz álláslehetőség, abban a városban ahova egyetemre is mennék. Sajnos ha minden nap átjárok itthonról az nagyon húzós lenne anyagilag, még úgyis megérné, de nem annyira. Ezzel a melóval havi 120 ezret kereshetek, a helyközi bérlet viszont 49.000 Ft:S De találtam albérletet havi 25 ezerért. Szóval ha ha 120at keresnék és 25öt költenék lakásra, akkor még mindig maradna 95 ezer forintom. Ebből vmennyit haza tudnék adni, így segíteném a szüleimet és még vígan megélnék belőle én is. Igaz így nem laknék otthon, de anyagilag az egész család jobban járna. Szerintetek?

19/L

2010. szept. 25. 00:41
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Semmi gyanús nincs benne. Pontosan nem tudom a részleteket, jövő hétre kaptam egy időpontot állástájékoztatóra, de irodai értékesítő volt megnevezése a melónak.

Úgy 25, hogy nem egyedül bérelném. Egyetemista lány mellett lennék lakótárs. Ami jó szerintem mert így legalább lennének egyetemi kapcsolataim is akár, vagy esetleg ha jól kijövünk jövőre már nem kellene keresgélni az albérletet hanem maradhatnék ott.

Csak hát sajnos a szüleim ebből csak azt látják, hogy mindenáron el akarok menni otthonról, azt nem hogy ezzel segíteni akarok nekik, mert így tudnám őket támogatni, meg nem pazarolnám el ezt az egy évet se.

2010. szept. 26. 18:02
 12/12 anonim ***** válasza:
Állj a sarkadra, felnőtt vagy! Egész évben azon szenvednél, hogy miért is nem mentem el. Ha a szüleid öregek és betegek lennének, akkor még megérteném, hogy maguk mellett akarnak tudni. De ha nincs a ház körüli segítségre szükségük, akkor a saját boldogságodért te vagy felelős, és ezt ők nem ronthatják el.
2010. szept. 26. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!