Dolgozzak egy évet az egyetem előtt?
Úgy alakult, hogy ki kell hagynom egy évet mielőtt egyetemre mennék. És most adódott egy klassz álláslehetőség, abban a városban ahova egyetemre is mennék. Sajnos ha minden nap átjárok itthonról az nagyon húzós lenne anyagilag, még úgyis megérné, de nem annyira. Ezzel a melóval havi 120 ezret kereshetek, a helyközi bérlet viszont 49.000 Ft:S De találtam albérletet havi 25 ezerért. Szóval ha ha 120at keresnék és 25öt költenék lakásra, akkor még mindig maradna 95 ezer forintom. Ebből vmennyit haza tudnék adni, így segíteném a szüleimet és még vígan megélnék belőle én is. Igaz így nem laknék otthon, de anyagilag az egész család jobban járna. Szerintetek?
19/L
Szerintem ragadd meg a lehetőséget, nagyon fontos a tapasztalatszerzés. Én bánom, hogy nem melóztam semmit egyetem előtt, igy úgy élek kb mint egy herceg lol. De legalább van önkritikám;)
Fogd fel úgy, mint tapasztalatszerzést, de az egyetemre feltétlenül iratkozz majd be. Manapság tudod diploma nélkül (különösen magyar viszonyok között) nélkül nagyon nehéz boldogulni, sokszor még azzal sem.
25 az albérlet + a REZSI!!!!
mindenképp mennék a helyedben, mivel egyrészt így folyamatos a TB-d + lesz mit beírni az önéletrajzodba egyetem után, és nem abszolút pályakezdőként indulsz ;)
25 és benne van a rezsi!!!
De sajna le lettem szavazva itthon:( úgyhogy nem megyek sehova:(
Pedig nagyon jó lett volna,de hát ennyi...
Ha nem engednek dolgozni, akkor mégis mit akarnak? Téged eltartani, te meg otthon vakard a hátsódat? Teljesen nyilvánvaló, hogy aki nem tanul, az dolgozik, és baromian örül, hogy van munkája. Hacsak nem valami gyanús dologról van szó, amitől a szüleid jogosan óvnak.
A 25 ezres albérlet rezsivel az nem lehet valami szuper hely!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!