Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek hülyeség lenne...

Szerintetek hülyeség lenne nem beiratkozni?

Figyelt kérdés
Felvettek egy egyetemi szakra, de amiket hallok, már görcsölök, s ez biztosan egyre rosszabb lesz, ráadásul 5 éves képzés. A bonyoldalmakról nem is beszélve, 50-féle emberhez forduljak, s akkor se biztos, hogy megoldják a problémákat. Nem a tanulással van gondom, valamilyen szakmát szívesen tanulnék, felnőttképzésben, gondolom ott nem szivatják az embert annyira, mint egyetemen, s valamennyi ideje is marad, hogy dolgozzon.
2022. aug. 30. 12:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Neked kell mérlegelned, hogy hallgatsz másokra, amiket momdanak, vagy kipróbálsz mondjuk egy félévet, aztan ha nem tetszik, ott hagyod az egyetemet, meg hogy mennyire szeretnéd a diplomát.

Én mindneképp tennék egy próbát, ha nagyon rossz, akkor lépnék is le.

De egyébként ha egy szakmát szívesebben tanulnál, abszolút nem hülyeség nem beiratkozni.

2022. aug. 30. 12:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom, szakmára tudok-e még jelentkezni.
2022. aug. 30. 12:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Melyik szakról van szó?
2022. aug. 30. 12:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Autószerelőn gondolkoztam, szeretem az autókat.
2022. aug. 30. 12:19
 5/10 A kérdező kommentje:
Tanári szak.
2022. aug. 30. 12:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt tudod, hogy a gépjárműgyártás, az autók világa épp teljes változáson megy keresztül? Ez befolyásolhatja a javítással foglalkozó vállalkozások létszámát, az elhelyezkedési lehetőségeket.

A régi, "robbanómotoros" ismeretanyag hasznossága pedig hosszútávon megy a levesbe.

2022. aug. 30. 12:32
 7/10 anonim ***** válasza:
83%

Tanári szakot hanyagold. Mert:

- szar fizetés (nettó 207.000 ft),,

- egyre neveletlenebb gyerekek,

- nem tudsz mit tenni a gyerekekkel, mert nincsenek eszközök a kezedben,

- központosított, komcsi vezetőség,

- kreativitás elnyomása,

- rossz módszertan,

- nincs jövőkép.

Inkább az autószerelő. Bár oda egyre speciálisabb tudás kell.

Azzal nyugaton is el tudsz helyezkedni.

2022. aug. 30. 14:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A gépkocsik elektronikájára, villamos rendszereire próbálj szakosodni.
2022. aug. 30. 14:28
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen tudsz még szakmára jelentkezni, csak az OKJ átalakult Szakmajegyzékké, amiben benne van az autószerelői szakma.
2022. aug. 30. 15:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Már a 3. félévben járok, ez a félév valami katasztrófa, lesz talán a 30 kreditből 20, de már nem hagyom ott. Hülyeség lett volna nem kipróbálni. Rengeteg a szivatás amúgy, de nem kevés tapasztalatot gyűjt itt az ember, már megéri. Legfeljebb nem leszek tanár. Nem utolsó sorban itt ismertem meg két gyönyörű lányt is, de ez mellékes. 😀
jan. 20. 03:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!