Mérnökinformatikus, de még mit csinál? (Bővebben lent)
Sziasztok, idén érettségiztem és mivel fogalmam se volt konkrétan mit tanuljak (csak annyit tudok, hogy elméleti, tervezős dolgok kötnek le), ezért nem akartam pocsékolni az állami féléveimet egy rossz döntéssel. Az utóbbi hetekben elmerengtem és rájöttem, hogy engem végülis mindig az informatika érdekelt, viszont mindig a hardver része (ezért is nem mertem beadni egy IT szakra sem, mert mindenki a töménytelen programozással riogatott), de rájöttem, hogy a mérnökinformatikus szak tetszene (így első ránézésre), abban kérném a segítségeteket, hogy milyen hardverrel kapcsolatos munkaterületek nyílnának meg előttem, mikor végeztem az egyetemmel?
A válaszokat előre is köszönöm.
Gyakorlatilag bármilyen hardveres munkát végezhetsz vele.
Tipikusan gyárakban, mérnöki melók.
A villamosmérnök miért nem játszik nálad? Az való neked.
A mérnökinformatika egy téves magyar elgondolás, a végén se villamosmérnök nem lesz belőled, de informatikusból is gyengébb, mint egy rendes informatika szak (azaz programtervező informatikus).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!