Széchenyi István Egyetem mérnökinformatika szakon mennyi fizika van és milyen nehéz?
Az, hogy mennyire nehéz, függ a helytől, de még az adott időszaktól is (nálunk például idén szeptembertől arra presszionálják az oktatókat, hogy csökkentsék a lemorzsolódást, kevésbé indirekt módon fogalmazva: ne buktassanak annyit, azaz, mondjuk ki: csökkentsék az oktatás / számonkérés színvonalát).
De azt, hogy egy ilyen szak nehéz, én inkább értéknek tekinteném, mert egy büfé informatika jellegű képzésen szerzett papír csak egyvalamire jó (illetve arra sem, mert ugye elég kemény papírból van).
Note: azért persze tegyünk különbséget a képzés nehézsége és az értelmetlen köcsögösködés között, s értsük - úgymond - jól a nehéz szót!
1 vagyok.
Előbb nem konkrétan a Széchenyi István Egyetem mérnökinformatika szakáról, hanem általában a mérnökinformatika képzésről írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!