Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szegedi egyetemisták tudnátok...

Szegedi egyetemisták tudnátok segíteni a felvételi pontszámításban (diplomabeszámítással)?

Figyelt kérdés

Úgy láttam fogorvosi képzésre lehet diplomával jelentkezni és akkor nem kellenek az emelt érettségik. Az én diplomám 350 pontot érne maximum, a többi pont ami hiányzik - olyan 60-70 - hogyan lehetne megszerezni? (Hátrányos helyzetű nem vagyok illetve gyermekem sincs).

Nagyon köszönöm a segítséget!

2022. aug. 15. 20:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Katonai szolgálat
2022. aug. 15. 21:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, nőként és nappali tagozatos tanulóként munka mellett nehezen lenne megoldható :)
2022. aug. 15. 22:03
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

Ki beszél itt arról, hogy az egyetem alatt? Utána is lehet és nem kizáró ok, ha valaki nő.

60-70 pontot sosem fogsz összekaparni egy elég gyengus diploma mellé.

Másik lehetőség, hogy újra érettségizel és a felvételi tárgyakból remekelsz.

2022. aug. 15. 22:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát egy gyereket ha összehozol meg egy nyelvvizsgát úgy kijön, de sehogy máshogy.
2022. aug. 15. 23:09
 5/8 A kérdező kommentje:

A diploma nem gyengus - kitűnő - csak más szakterületen szerzett.

Nyelvvizsga van, gyermek nincs tervben de köszönöm a válaszokat! :)

2022. aug. 15. 23:26
 6/8 anonim ***** válasza:
35%
Minek akarsz te most menni fogorvosira? Nem lebeszélni akarlak, csak kíváncsi vagyok a motivációra:)
2022. aug. 16. 01:57
 7/8 _Girl_ válasza:
Kérdező-) írtam priv .
2022. aug. 16. 08:11
 8/8 A kérdező kommentje:
6/7: Sajnos pedagógus diplomával úgy érzem nem megyek sokra. Szeretem de abban a korban vagyok, hogy már esetleges gyermeket is a jövőben figyelembe kell vennem. És úgy érzem inkább legyen gyermekem később de neki biztosabb megélhetést tudjak adni. :)
2022. aug. 16. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!