Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Károli Gáspár Egyetem?Megéri ?

Károli Gáspár Egyetem?Megéri ?

Figyelt kérdés
Néhány ponttal csúsztam le a BGE-BME-ről,a Károli Gáspár Református Egyetemre vettek fel,halasszak egy évet vagy nyugodtan kezdjem el ott ?Mennyire gyenge ez az egyetem ?

2022. aug. 15. 00:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Épp ez az, hogy olyan emberek mondják nektek, hogy nem számít, akik már túlvannak ezen és tapasztalt, képzett szakemberek.

Az a ti szegénységi bizonyítványotok, hogy nem hisztek nekünk, csak egymást nyaldossátok, hátha jó lesz az valamire és kiemel a többiek közül.

De nem fog. Nem ez fog.

Az őszinte, önálló munkát, amivel majd kiérdemled az elismerést és a bizalmat szakmai körökben, nem tudja senki elkerülni, ha akar valamit a saját szakmájától azonkívül, hogy megrohad benne valami melegedésre alkalmas helyen. Azzal, hogy pár évig rúgdosnak valahol, majd villantod a papírod, aminek a hírnevét szintén nem egy magadfajtának köszönheted, hanem azoknak, akik mankó nélkül is köszönik szépen, egyébként jól voltak, nem leszel kisegítve.

2022. aug. 16. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!