Hol tanuljak informatikát?
Sziasztok!
Nemrégiben elkezdett érdekelni a videójátékfejlesztés illetve a grafikus szakma is. Azt szeretném kérdezni hogy okj,vagy inkább egyetem lenne jobb? Anglisztika szakon vagyok orosz minorral szóval midnenképpen vagy levelezőn tudnám csinálni vagy esti képzésen. Ja és nem szeretnék milliókat se keresni vele mert nekem nem a pénz számit inkább az hogy szeressem. Tehát van valakinek ilyen okj- vagy egyeteme,illetve nehéz vele elhelyezkedni?
Elsősorban otthon.
Egy egyetemi képzés vagy egy színvonalas tanfolyam jól jöhet, segíthet irányt mutatni és elindítani a pályádon, mintha a semmiből esnél be interjúra, de végső soron ezt mindannyian otthon tanuljuk és gyakoroljuk be.
Unreal Engine
Jelenleg ez az alapja a legjobb mai videojátékoknak és 3D grafikát igénylő tartalmaknak. Online el tudod kezdeni megtanulni a használatát. Első sorban angol nyelvű kurzusok vannak YouTube-on, Udemy-n. Ha anglisztikára jársz, ezzel nem lesz gond.
https://www.youtube.com/results?search_query=unreal+engine+f..
Azt javaslom, hogy először nézd meg, hogy YouTube-on mit találsz, így el tudod dönteni még ingyen, hogy neked való-e az egész, aztán ha tetszik, akkor érdemes befizetni egy Udemy kurzusra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!