Villamosmérnöki szakra fizikát vagy informatikát tanuljak a matek mellett?
Az biztos, hogy jól jön, ha kezdetnek fizikából (azon belül is klasszikus fizikából, s azon belül "elektromosságtan és mágnességtanból") képben vagy.
Másfelől, marad még szabad vegyértéked érdemes lehet kicsit beletanulni a C (esetleg C++) nyelvbe, mert amennyire tudom, beágyazott rendszerek programozásával (pl C - ben) könnyen összefuthatsz egy villamosmérnökin.
Szerintem tanulj infót középszintre és csinálj belőle előrehozottat majd májusban. Arra egy év alatt szépen fel lehett készülni. Meg ha minden úgy halad ahogy most van akkor a 2020-as Nat szerint 2024-ben már nem lesz infó érettségi helyette digitális kultúra lesz kicsit nehezebb követelményekkel. (Azt nem tudom, hogy rád ez vonatkozik-e)
Személy szerint én azt gondolom, hogy csináld abból amelyik neked könnyebb és jobban megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!