Gazdaság informatikus diploma után merre tanuljak tovább?
Figyelt kérdés
Van egy gazdaságinformatikus diplomám, nyelvvizsga nélkül.
Viszont nem igazán tudom, hogy mit kezdjek vele.
Tanultunk sok mindent, de semmi olyan nagyon komoly tudást nem sikerült felhalmozni.
- programozás alapszint java- c#
- hálózati ismeretek - alapszint linux és win szerver virtuális környezetben
- sap alapszint.
- sql is elég alapszint
Tudom az én hibám, h nem érdeklődtem akkor ott jobban az adott témában, de mindegyik tantárgyam 4-5-ös eredménnyel zártam. Illetve a diplomám is 4-es lett.
Most viszont, hogy munka után kutakodok valahogy azt érzem, h semmihez se értek úgy igazán. It üzemeltetés az egyetlen, amiben dolgoztam.
2021. ápr. 4. 12:25
1/2 anonim válasza:
Ha fejlesztő szeretnél lenni, akkor állj rá egy technológiára (például Java vagy C#, ha már azt tanultad), tanuld meg rendesen, rakj le pár Oracle/Microsoft certifikációt, és jelentkezz junior fejlesztői állásra. Ha az üzletben szeretnél dolgozni, akkor haladéktalanul keress valami belépő szintű állást, és mellette jelentkezz esetleg egy vezetés/szervezés mesterszakra vagy ilyesmire (attól függően, hogy hol dolgozol).
2/2 anonim válasza:
Nincsen semmilyen gyakorlati tapasztalatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!