Va n itt valaki, aki budapesti gazdaságinformatikus alapszakra jár? Tudnátok kicsit mesélni a képzésről? :)
Én az Elte proginfón vagyok gólya, de nem vagyok benne biztos, hogy az én terepem ez a szak. Nekem túl száraz, hiányoznak a humánosabb jellegű tárgyak, hiányoznak középsuliból a nyelv- és töriórák, hogy esszéket kelljen írni, összefüggéseket kelljen érteni és kreatívnak kelljen lenni.
Ugyanakkor a szakmai részét pedig aránylag szeretem, ettől nem távolodnék el, tetszik ez az iparág.
Ezért gondolkozom a gazdinfón. Attól viszont tartok, hogy egy gazdinfó alapszakon esetleg kevés szakmai ismeretet szerez az ember, és a végén nemigazán nevezheti magát informatikusnak.
Leginkább a BGE alapszak specializációi tetszenek egyébként így kívülről, legkevésbe pedig a corvinus, ahol egy igazni programozós tárgyat sem láttam.
Előre is köszi a válaszokat :))
a Corvinus valóban nem túl jó mint képzés de mint diploma jól hangzik a munkálatóknak
én még a Óbudait tudnám ajánalni megfontolásra ott a képzés fele a Neumannon van együtt a mérnökinfósokkal a másik fele meg a gazdasági karon
Igen, az valóban vonzó az Óbudaiban, hogy ott jelentős informatikai képzés zajlik, valamit biztos konyítanak hozzá.
A BGE-n nekem a specializációk tetszenek nagyon a tanterv alapján.
De nem tudom, a valóságban milyen lehet a képzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!