Van itt olyan, aki informatikai BSC nélkül ment programtervező informatikus MSc-re?
Figyelt kérdés
Nekem gazdaságinformatikus Bsc-m van egy kisebb egyetemről, de már pár éve megvan. Egy gagyi helyen dolgozom rendszergazdaként. Annyira nem hoz lázba. Gondolkozom, hogy így elmenjek egy prog MSc-re. De nem tudom felvennének-e. Illetve el bírnám-e végezni.2020. dec. 6. 21:10
1/2 anonim válasza:
Hát, Bsc-n elég durva volt a matek, még nem vagyok Msc-s szóval nem tudom ott ez emnnyire fog folytatódni. Programozni azt nyilván tudni kell, de gondolom az menni fog azért. Lesznek olyan tárgyak amiket plusszban el kell végezned, mert Bsc-n tudtad volna teljesíteni.
Egyébként én úgy hallottam, hogy nem a legjobb szak a proginfo msc :/
2/2 anonim válasza:
Az ELTÉ-re jártam, nagyon nehéz volt a programtervező informatikus Msc alkalmazott matematikus osztatlan után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!