Dunaújvárosi egyetem mérnökinformatikus vagy EKE (Eger) programtervező informatikus?
.Net/C# fejlesztőként dolgozom, szóval nem az egyetemen szeretnék megtanulni programozni, igazából csak a papír kell, mert nincs egyetemi diplomám és ezt szeretném pótolni.
A fentebb említett két suli az, aminek a levelező tagozatára betudnék járni Budapestről.
Ti melyiket javasolnátok, ha csak az a cél, hogy legyen papírom is a szakmámról?
Én egyelőre Eger felé húzok, mert szimpatikus a tantervük, de egyik helyről sincs igazi tapasztalatom.
Kíváncsi lennék a véleményetekre.
Előre is köszönöm a segítséget!
Én Egerbe járok, bár nappalis vagyok, nem levelezős.
Nekem egyelőre szimpatikus a tanterv is és a tanárok is, bár csak most kezdtem, szóval hatalmas tapasztalatom még nincs.
A programozást C#-ban kezdtük tanulni, szóval neked elég unalmas lesz :D
(Bár ha fejlesztőként dolgozol, nyilván akármilyen nyelv menne ilyen alap szinten, tényleg a nulláról kezdünk).
Köszönöm szépen a választ!
Annak csak örülök, ha unatkozni fogok :D
De nincsenek illúzióim, a matekos tárgyak majd tuti lefoglalnak, ami munka mellett bőven elég :D
Köszönöm még egyszer, ment a zöld kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!