Mi a véleményük a mechatronikai mérnök szakról?
Szép napot mindenkinek aki olvassa! Így a nyár utolsó hónapjában elkezdett foglalkoztatni még inkább a továbbtanulás.
Szeptemberben kezdem a negyedik évemet szakgimnáziumban (informatika), illetve utána még lesz egy +1 évem, egyenlőre nem tudom hogy maradjak-e.
Arról szeretnék érdeklődni hogy mennyi eséllyel jutnék be egy mechatronikai mérnök szakra? Fizikából elsőtől kezdve ötös vagyok, és mivel informatika szakra járok, a programozással is elvagyok.
A matekkal is egészen jól haladok.
Milyen tantárgyakból lenne szükséges emelten érettségiznem?
Illetve aki annak tanul, vagy tanult esetleg szakmabeli írna a szakmáról pár szót? Vagy esetleg egyetemet ahol érdemes lenne tanulnom. Egyenlőre a Debreceni egyetemre szeretnék menni.
Előre is köszönöm a válaszokat, további szép napot.
Matekot emelt szinten érdemes tudnod ha a BME-re jönnél, egyébként az informatikatudásod az nagyon hasznos alap!
Egyébként a BME nehéz, bele kell tenni jó sok munkát, főleg az elején, fel kell venni a ritmust, de szerintem hozható a dolog ha az ember megszokja az egyetemi életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!