Gazdasági szak távoktatáson, melyik egyetem?
Gazdálkodás és menedzsmentet néztem, úgy tudom nemzetközi gazdálkodás nincs távoktatáson. Külföldről végezném, ezért csak távoktatás jöhet szóba, levelezővel is ugye az a baj, hogy heti 1-2 alkalommal be kell menni, én a távolság meg az elfoglaltságaim miatt sem fogom tudni ezt megtenni. Elsősorban magam miatt lenne fontos, viszont külföldön ahogy láttam, van kb. 3 féle gazdasági képzés, nem annyi mint nálunk, nincs is levelező, nálam meg ez csak másodlagos lenne, meg hát a nyelvet ugyan beszélem, de könnyebb magyarul, ezért lenne erre szükségem, viszont azért nem a legalja, legrosszabb hírű egyetemekre mennék.
Ahol találtam távoktatást:
Kodolányi János Egyetem, Gábor Dénes Főiskola, SZTE, Széchenyi István Egyetem
Kodolányiról meg Gábor Dénesről nem igazán hallottam jó véleményeket, a SZTE ugye elég nagy, rangos egyetem, kicsit olcsóbb is, viszont nekem Magyarország nyugati fele vagy Budapest sokkal könnyebben megoldható, ha be kell menni vizsgázni, így Győr lenne talán utazás szempontjából a legjobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!