Két alapszak egyszerre? Tapasztalatok? Hogyan csinálnátok?
Az a “baj”, hogy rengeteg minden érdekel. Gimnáziumban is jó tanuló voltam, de alig volt tantárgy, amit szerettem, aztán gimi végére rájöttem, hogy ez a terület is érdekel, az is, amaz is, de mindent nem lehet…
Ami nálam nagy szerelem, azok a nyelvek, főleg egy konkrét nyelv, de most részleteket nem írnék. Sokáig tanár akartam lenni, de most már egyre jobban elbizonytalanodom ebben, nagyon feldühít a tanárok és az oktatás helyzete, iskolában tuti nem tanítanék, most már egyedül csak a magántanítás jöhet szóba nálam. Esetleg később szakfordítói elvégzése, de mást nem nagyon tudnék kezdeni a nyelvvel.
Érdekel a pszichológia is, de nem akarok pszichológus lenni, így nem sok értelme lenne. Valamennyire a jog is érdekel, alapvető jogi tantárgyakat szívesen tanulnék/tanultam volna, de jogi egyetemre nem mennék, oda nagyobb motiváció kell.
Mostanában egyre jobban elkezdett érdekelni a közgáz.
Nyelvszak+közgáz lenne a két alapszak. Csúsztatva kezdeném, nem egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!