Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A Pszichológis szakon nagyon...

A Pszichológis szakon nagyon fontos az angol nyelvtudás? Én németes vagyok, de minden álmom a pszichológiára bekerülni...

Figyelt kérdés

Sokan ijesztegetnek, hogy rengeteg publikáció van amit angolul kell elolvasni vagy esetleg angolúl vannak órák, de én csak a PTE mintatantervéven láttam angol órákat...

A kérdésen az lenne, hogy ezt el lehet e úgy végezni, hogy én nem algolos vagyok?...

2022. júl. 25. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Te "magyaros" sem vagy... :-(
2022. júl. 25. 21:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy az angol nem csak az egyetemhez kell, hanem az élethez.
2022. júl. 25. 23:31
 3/5 anonim ***** válasza:
74%

Már a második kérdésedben vergődsz azon, hogy kell-e angol a pszichóhoz, ahelyett, hogy ráfeküdnél az angoltanulásra… akinek ez “minden álma”, az nem így áll hozzá az akadályokhoz. A pszichológia szakon egyébként is SOKKAL TÖBBET kell tanulni annál, amennyit angolból kellene tanulnod, hogy eljuss egy vállalható szintre.

Az már csak hab a tortán, hogy magyarul se tudsz írni.

2022. júl. 26. 03:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Itt van nemetul pszichologia: [link]
2022. júl. 26. 08:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Pszichológia MA diploma feltétele 2 db középfokú nyelvvizsga, nem tudom, hogy mindenhol, de van, ahol az egyiknek angol nyelvből kell lennie. Ha pszichológiát tanulsz és kezdenél is vele valamit, BA úgysem elég, tehát nem tudod elkerülni.
2022. szept. 1. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!