Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Reál beállítottsággal milyen...

Reál beállítottsággal milyen OKJ-t érdemes megcsinálni?

Figyelt kérdés

Főleg a matekot nagyon szeretem, de a programozás pl nem az én világom :(

Néztem a pénzügyi-számviteli ügyintéző OKJ-t, de mindenki azt javasolja, hogy inkább menjen egyetemre az, aki ilyesmiben szeretne dolgozni. (Az egyetem nem opció sajnos, az OKJ is csak esti képzésben)

A fő szempontok szerintem ugyanazok mint bárki másnál az életben:

- viszonylag könnyen lehessen elhelyezkedni vele

- fejlődési lehetőség a későbbiekben, a ranglétrán lehessen feljebb jutni

- jó fizetés

2022. júl. 18. 10:21
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem a középfokú, "irodai" végzettségek annyira azért nem jók, tehát a lenti szempontjaid nem valószínű, hogy megvalósulnak.

Ha OKJ-t akarsz, akkor inkább hiányszakmát keress, akár fizikai munka szintjén is.

Ha irodai munkát, matekosat, akkor meg egyetem, diploma, mert azzal már el lehet érni komolyabb fizetést.

Van levelező egyetemi képzés is, munka mellett csinálhatod.

2022. júl. 18. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!