Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nem tudom, mit csináljak gimi...

Nem tudom, mit csináljak gimi után??

Figyelt kérdés

Kétségbe vagyok esve egy picit.

17 éves lány vagyok, most kezdem majd a 12. osztályt. Viszont egyszerűen nem tudom, hogy minek menjek tovább.

Tudom, ti nem ismertek és ezért nem is tudjátok így látatlanban megmondani, de azért mégis.. még tanácsokat is szívesen fogadok.

Megpróbálom összeszedni a gondolataim.

Szóval jó tanuló vagyok, 4.4 alatti átlagom sosem volt, viszont gimiben nem voltam kitűnő sem, most például 4.77 lettem. (Köszönöm drága tesitanár, hogy nem adod meg a jobb jegyet mert nem járok a retek szertornádra❤️).

Gimnáziumba járok ahol emelt óraszámú angol osztalyba mentem. Az más kérdés, hogy az ofő, aki az angoltanár nem tanított 3 év alatt semmit. Szó szerint. Erről meselhetek bovebben is.

Nyelvvizsgám még nincs, a nyáron lehet lerakom a b2-t.

Fakultációnak közél informatikát választottam, abból is fogok érettségizni.

Érdekel az informatika, az angol a rajzolás(mostanába főleg portrékeszites), a táncolás.., ezek a reálisabbak.

Jó vagyok matekból is, a történelmet is szeretem, szeretek könyveket olvasni. Igazából könnyen tanulok meg dolgokat, viszont keveset tudok tanulni szar családi helyzet miatt.

Nem tudom, hogy egyetemre menjek-e tovább (valószínűleg ez nem fog sikerülni, egyéb tényezők miatt☹️)

Vagy pedig szakmát tanuljak. Milyen nekem való szakma lenne?

Segítség.

2022. júl. 9. 22:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
31%

Én nem azt mondtam ne tanuljon, hanem elvihette a megfelelési kényszer az érdeklődés valahova. Én ettől égtek ki az első felében nem kicsit.

Egyben csinálj egy gondolattérképet a járható elképzeléseitről és keres fel ismerősöket, barátokat, tanárokat, egyetemi tanítókat, sokat utazókat embereket. Beszélj velük csak erről térképről. Nekem ez segített az újra felvételkor és önmotiváció kifejlődött végre ez után.

2022. júl. 18. 00:36
 12/12 anonim ***** válasza:
16%
Ahogy öregszem egyre kevesebb fogalmam van erről nekem is.
2022. júl. 18. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!