Milyen munkát/egyetemet ajánlotok egy humán beállítottságú embernek?
Tavaly nem jelentkeztem felsőoktatásba, de idén (vagy jövőre) szeretnék.
A gimiben hármas-négyes tanuló voltam, úgy, hogy nem tanultam valami sokat, az érettségi átlagom 4 lett. Főként a töri, a magyar érdekelt, kicsit az infó is. Angol, matek (volt, amit itt is szerettem), fizika, kémia, biosz nem nagyon ment. Az angolt jelenleg újra tanulom, kéne a nyelvvizsgához.
Introvertált személyiség vagyok és nem igazán szeretek emberek között lenni. Valami tanácsot adnátok?
20/F
"Olyan munka, ahol emberekkel kell foglalkozni."
Szerintem is. Ha nem ilyen munkát választasz, mikor leszel emberek között? Ha introvertált vagy is, nagyon hiányozna. Ha introvertált vagy, tehát magadtól nem nagyon mész emberek közé, akkor pont az a jó fajta munka, ami kapcsán kénytelen leszel nem begubózni, mert ha a munkaidődben is egyedül vagy, aztán a szabadidődben is, az olyan, mintha élve eltemetnéd magad. ;-)
És igen, tényleg sokat változik még a személyiség, nem is csak az egyetem alatt, hanem utána is! Egyre nyitottabb leszel, meglátod.
Kezdetnek vállalj magántanítványt! Bármilyen témában. Csak hogy kipróbáld a tanítást. Hátha megtetszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!