Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek lehetek ezzel az...

Szerintetek lehetek ezzel az indokkal magántanuló?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 17 éves vagyok, középiskolába járok. Most a 11. osztályos vagyok, de rühellem az iskolát, osztályt. Az osztályom undorító ... Az órákra nem tudok figyelni azt osztályom miatt(kiabálnak, sikítoznak mint egy 4 éves lány, 1 órai anyag min 3 óra alatt veszünk). Mindig is utáltam iskolába járni, de főleg a középiskolába. Amikor csak lehet hiányoztam még a szüleim tudta nélkül is és eléggé súlyos dolgokat is csináltam(Igazolás hamisítás). Valamint járok kondizni, de nem tudok napi 2x járni az iskola miatt. Komolyan minden reggel az öngyilkosságon gondolok akkor legalább nem lesznek problémáim ... Szerintetek jó megoldás lenne, ha magántanuló lennék??
2010. szept. 20. 18:40
 1/2 anonim ***** válasza:
B@lfasz vagy, ennyi a véleményem. Válts iskolát, attól nem leszel magátanuló, mert a te kis világodat zavarják mások és te meg nem kondizhatsz eleget. Rég váltanod kellett volna, de önállóság ezekszerint 0.
2010. szept. 20. 19:17
 2/2 anonim válasza:
ja válts iskolát és kész
2010. szept. 20. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!