Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen indokkal lehetnék...

Milyen indokkal lehetnék magántanuló?

Figyelt kérdés
2010. aug. 22. 01:14
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Egyáltalán miért akarsz az lenni? Túl sok pénzed van amit mind tanárra akarsz költeni?
2010. aug. 22. 01:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Először mondd meg az indokot nekünk!Hátha meglehet oldani..

Ha meg mégsem,akkor javaslom az alábbiakat:

-Nem jössz ki az oszt.társaiddal,kiközösítenek,negatív diszkriminációban részesülsz(nemtom,irj vmit mi az a negatív diszkrimináció..)

-Sulit akartál váltani,de meggondoltad magad,és..magántanuló akarsz lenni.

-Közlekedési gondjaid vannak.

-Szociális fóbiád van.

?????lehet,hogy nem jó tippek..de én ilyet még nem csináltam..a kifogásokat viszont tudom keresni..XD

Vagy mondjuk tanulási problémád van..pld..szóval példának okáért bármit felhozhatsz,például:koncentrációs gondjaid vannak,szóval hiába akarsz figyelni..stb.,de nem megy!

Valami ilyesmi,de ennél komolyabb indokokat,érveket gyűjts..sokat-sokat..:D

2010. aug. 22. 01:34
 3/7 anonim ***** válasza:
26%
Pl. ronts be a tanáriba és üvöltsd el magad hogy mocskos zsidók vagy vmi hasonló:D Ezt játszd el addig amíg sehova nem vesznek fel és már is lehetsz magántanuló:D
2010. aug. 22. 02:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy valaki lehet magántanuló akkor is, hogyha például olyan betegsége van, hogy otthon könnyebben tud tanulni és nem tud iskolába bejárni (pl. műtötték és nem tud bejárni, de otthon el tudja olvasni a könyveket, tud tanulni, meg 1x-2x eljár hozzá a matektanár például és elmagyarázza a heti anyagot; esetleg mozgásképtelen...). Nekem volt olyan osztálytársam, aki azért lett magántanuló, mert énekes volt. :D Mondjuk az iskolavezetésen múlik, hogy mit enged meg... :)
2010. aug. 22. 11:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, ha pl viszonylag közepes tanuló vagy és az osztálytársaiddal is nagyjából kijössz akkor nem nagyon lehet diszkriminációra vagy szociális gondokra hivatkozni. Esetleg ha aktív sportoló vagy, vagy énekes, vagy színész, esetleg tartósan beteg. Ráadásul kell a szülők 100%-os támogatása is.

Mellesleg magántanulónak lenni szerintem nem a legjobb dolog, szerintem sokkal nehezebb otthon tanulni, mint a suliban, ráadásul állandóan vizsgáznod kell (asszem félévente).

2010. aug. 22. 11:27
 6/7 anonim ***** válasza:
iskolafóbia. azt mindíg bekajázzák. általánosban én is magántanulóként küldtem, igaz ennek már vagy 10 éve. sose volt semmi bajom, csak nem akartam álandóan suliba lenni. :-D
2010. aug. 22. 11:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Bárkinek joga van a tankötelezettségét magántanulóként teljesíteni. Az igazgatóhoz kell benyújtani a kérelmet, a valódi indokoddal, nem kell túlragozni, ő 3 napon belül továbbítja az önkormányzat gyámügyi osztályához, és ha ők nem találják azt, hogy kifejezetten káros számodra a magántanulói státusz, akkor kötelesek megengedni. De a szüleiddel már beszéltél erről? Az iskola nemcsak a tantárgyakról szól, hanem a szociális készségekről is, sőt, az talán fontosabb. Szóval gondold meg és ne menekülj el a személyiséget építő nehézségek elől.
2010. aug. 22. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!