Milyen indokkal lehetnék magántanuló?
Először mondd meg az indokot nekünk!Hátha meglehet oldani..
Ha meg mégsem,akkor javaslom az alábbiakat:
-Nem jössz ki az oszt.társaiddal,kiközösítenek,negatív diszkriminációban részesülsz(nemtom,irj vmit mi az a negatív diszkrimináció..)
-Sulit akartál váltani,de meggondoltad magad,és..magántanuló akarsz lenni.
-Közlekedési gondjaid vannak.
-Szociális fóbiád van.
?????lehet,hogy nem jó tippek..de én ilyet még nem csináltam..a kifogásokat viszont tudom keresni..XD
Vagy mondjuk tanulási problémád van..pld..szóval példának okáért bármit felhozhatsz,például:koncentrációs gondjaid vannak,szóval hiába akarsz figyelni..stb.,de nem megy!
Valami ilyesmi,de ennél komolyabb indokokat,érveket gyűjts..sokat-sokat..:D
Attól függ, ha pl viszonylag közepes tanuló vagy és az osztálytársaiddal is nagyjából kijössz akkor nem nagyon lehet diszkriminációra vagy szociális gondokra hivatkozni. Esetleg ha aktív sportoló vagy, vagy énekes, vagy színész, esetleg tartósan beteg. Ráadásul kell a szülők 100%-os támogatása is.
Mellesleg magántanulónak lenni szerintem nem a legjobb dolog, szerintem sokkal nehezebb otthon tanulni, mint a suliban, ráadásul állandóan vizsgáznod kell (asszem félévente).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!