Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van belföldi cserediákprogram...

Van belföldi cserediákprogram az egyetemek között?

Figyelt kérdés

Tanárin vagyok, az egyik szakom magyar. Ebből következik, hogy ha kimegyek külföldre egy félévre, azzal a szakommal szinte tuti, hogy semennyit nem tudnék haladni. A másik szakomat pedig hiába tudnám angolul is tanulni, mivel természettudományos, ezért félő, hogy nem tudnám olyan jól megtanulni, és konkrétan 0 kredittel jönnék vissza, és még egyéb negatív következményekkel is számolnom kéne. Tehát a külföld sajnos kizárt. Ennek ellenére mégis szeretnék egy kis tapasztalatot szerezni másik városban anélkül, hogy átjelentkeznék egy másik egyetemre, már csak azért se, mert az ELTE-t azért választottam, mert közel lakom hozzá a szüleimmel, viszont egy kis önállóságnak is örülnék egy félévre.

Nem találtam semmin a neten, tehát valószínűleg ilyen nincs, de a remény hal meg utoljára.

2022. jún. 25. 16:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Olyan van, hogy engedéllyel bizonyos tárgyakat másik egyetemen végzel el áthallgatással. Szigorlatot nem lehet tenni más egyetemen, ez kikötés.
2022. jún. 25. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!