Rossz szakra vettek fel, lehet még valamit tenni?
Figyelt kérdés
Arra a szakra vettek fel amit 2.nak jelöltem, és ezt akartan legkevésbé. A harmadiknak is jobban örültem volna. Még lehet tenni valamit?2022. jún. 22. 07:48
1/12 anonim válasza:
Már nem.
Vagy elkezded, és jövőre megpróbálkozol újra a felvételivel, vagy kihagysz egy évet.
Legközelebb pedig jó sorrendbe írd a szakokat!
2/12 anonim válasza:
A) Nem iratkozol be, hanem később újrafelvételizel.
B) Beiratkozol és átkéred magad másik szakra. (Ennek vannak korlátai, az egyetemen tudod megérdeklődni a részletes feltételeit.)
C) Beiratkozol és csinálod rendesen, még meg is szeretheted a végére.
3/12 anonim válasza:
Elvileg módosíthatja még nem?
4/12 anonim válasza:
még nincsenek is meg a végleges felvételi eredmények, még módosíthatsz sorrendet (ha eddig nem tetted)
6/12 anonim válasza:
"A harmadiknak is jobban örültem volna."
Akkor miért nem azt írtad be másodiknak?
7/12 anonim válasza:
Na egy újabb hajnali gyerek, fele ge cci fele hu ggy🤦
8/12 anonim válasza:
Mi az, hogy felvettek? Honnan szeded? Még nincsenek is kihirdetett ponthatárok :D
A sorrendet is módosíthatod még,de csak 1x.
9/12 anonim válasza:
Majd az, hogy felvettek-e, az kb. 1 hónap múlva derül csak ki. :D
10/12 anonim válasza:
Dikk, hogy elszállt az idő. Már július 21 van??:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!