Én úgy tudom igen, és most csekkoltam is, 2021 őszén az érettségin volt is feladatnak weblapszerkesztés, kétlem, hogy azóta kivették volna a weblapszerkesztést a listából.
2022. jún. 17. 11:34
2/10 anonim válasza:
Vagy webszerkesztés van, vagy prezentációkészítés.
A prezentáció gyakoribb, de bármikor lehet web is.
2022. jún. 17. 13:56
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azt esetleg megtudnátok mondani hogy a weblapszerkeztést melyik programmal kell csinálni?
2022. jún. 17. 17:32
4/10 anonim válasza:
Több közül is választhatsz, sőt azt hiszem, HTML/CSS nyelven is megírhatod😉
Én pl. Kompozerrel tanultam, de azt már nem lehet használni, de ahhoz nagyon hasonló a SeaMonkey. Hál' Istennek nekem érettségin nem kellett, különben olyan, mint egy lebutított szövegszerkesztő...
2022. jún. 17. 17:51
5/10 A kérdező kommentje:
Igen ezeket ismerem én is csak nemtudom mi lesz a gépen ahova ültetnek 😁 csak azért kérdeztem hogy mit keressek ha azt kell csinálni.
2022. jún. 17. 18:37
6/10 anonim válasza:
SeaMonkey-t keresd, de elvileg érettségi előtt még nyilvánosságra fognak hozni egy listát a használható szoftverekről (amik lesznek a gépen).
2022. jún. 17. 18:51
7/10 anonim válasza:
Középszinten az lesz, amit az iskolában használtok. A jelentkezéskor kell kitölteni a szoftverválasztási nyilatkozatot, valószínűleg az az egy lesz rajta, ami abban az iskolában szokásos.
2022. jún. 17. 21:22
8/10 anonim válasza:
Én például weblapszerkesztést a Microsoft Sharepoint Designeren tanultam, viszont ahogy már előttem is írták, érettségi előtt kéne, hogy legyen egy szoftverválasztási nyilatkozat. De mi például Sharepoint Designeren tanultunk, viszont a szoftverválasztási nyilatkozaton csak Kompozer volt. (tavaly érettségiztem) Mindenesetre hidd el, megfogod tudni, hogy melyik programot kell használni, ezen nem kell aggódni.
2022. jún. 18. 01:00
9/10 anonim válasza:
Mivel a Sharepoint Designert központilag kivették a listából, az iskola csak a saját felelősségére használhatta volna, és garantálnia kellett volna, hogy az előre ismeretlen feladatok megoldhatóak lesznek rajta. Ezért vették le a helyi szoftverválasztási nyilatkozatról.
2022. jún. 18. 14:32
10/10 anonim válasza:
Még van weblap is, ezt sosem tudni, melyik évben melyik lesz, mármint hogy melyik lesz októberben esetleg egy előrehozott érettségin, vagy májusban. Ahogy előttem írták, sokkal gyakoribb a ppt, de bármikor be tehetnek weblapot is. Én Dreamweaveren tanultam, meg Sharepointon, de érettségin ezen a két programon már nem lehet, helyette van a Kompozer, SeaMonkey, és a Bluefish. Ezek közül szerintem a Kompozer a legkönnyebb, ha egy órát rá szánsz, meg is lehet tanulni.
Egyébként a Fazekas érettségi oldalon meg tudod nézni az érettségi feladatokat, mikor melyik volt, évre és hónapra osztva, de ide linkelem neked.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!