Honnan tudnánk, te mit értesz legerősebb alatt? Mik vagyunk, gondolatolvasók?
Legalább kérdést tudnál értelmesen feltenni.
Mi az, hogy erős diploma? Gyenge diploma?
Olyanról már hallottam, hogy nehéz/könnyű szak. Vagy "erős egyetem" (nem kicsit hangzik hülyén), de erős diploma? :DDD Jesszusom.
2022. jún. 12. 13:16
4/10 anonim válasza:
Szerintem az űrkutató mérnöki!
2022. jún. 12. 13:22
5/10 anonim válasza:
Egy kicsit tényleg pontosíthatnál. Arra gondolsz, hogy melyiket a legnehezebb megszerezni? Vagy melyikkel keresheted a legtöbb pénzt? Vagy mire gondolsz?
2022. jún. 12. 13:29
6/10 anonim válasza:
Valóban nem egzakt a megfogalmazás.
Egy pénzügyi diploma jól fizet, könnyű is vele elhelyezkedni, de nem kimondottan nehéz elvégezni.
Egy kémiatanárival könnyű elhelyezkedni, nehéz elvégezni, cserébe rosszul fizet.
Ha közjegyző akarsz lenni, a jogász diplomát nehéz megszerezni, jó is a fizu, cserébe nehéz elhelyezkedni…
És akkor csak a nehézség/ elhelyezkedés/ fizu tényezőket néztem.
2022. jún. 12. 14:13
7/10 anonim válasza:
Akármilyen aspektusból teszed fel a kérdést, egy ökörség. Nincs ilyen, hogy legerősebb diploma. Milyen értelemben legerősebb? Mivel a legröbb a fizu? Ez nem csak ezen múlik. Valaki egy ruhatáros büfé diplomával is tud milliókat keresni, ha jó helyre jókor nyalta be magát, valaki meg nyomorog akár több diolomával is. Melyiket nehezebb megszerezni? Aki penge matekból, fizikából, annak egy mérnökit is könnyű lehet, viszont lehet egy bölcsész meg megfogná. Valaki szerint az orvosi nehéz, valaki szerint meg egy mérnöki. Beállítottság kérdése. Minden szempont alapján többféle eset van, erre a kérdésre semmilyen formában nem lehet objektív választ adni.
2022. jún. 12. 15:04
8/10 anonim válasza:
Legerősebb?
Legpiacképesebb?
Legnehezebb?
Legnagyobb lehetőséggel kecsegtető?
Legfelemelőbb szellemileg?
2022. jún. 12. 15:05
9/10 Kólauborkával válasza:
Legszéleskörűbb ismeretekkel rendelkező?
Az talán a mechatronikát végzők. Ott ugye a villamosságtól kezdve a robotikán át a gépészetig minden van. Főleg, ha esetleg mű végtagok fejlesztésén dolgozik, akkor még bizonyos szinten a biológiában, anatómiában otthon van az ember.
2022. jún. 12. 15:35
10/10 anonim válasza:
Mérnök info bsc 23 éves korodra befejezve. 5év erős szakmai gyakorlat, majd vállalkozóként szabadúszó programozó külföldre beszámlázva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!