Diplomásként hogyan felvételizzek máshova?
Sziasztok!
Pár éve érettségiztem, nem vettek fel az első helyre jelölt szakra (pszichológiára), ezért a B tervembe ugrottam fejest: elmentem gyógypedagógiát tanulni.
Tetszik a szak, tetszik amit tanulok, viszont még mindig a pszichológia a nagy álmom.
A kérdésem az lenne, hogy jövőre hogyan jelentkezzek pszichóra? Ugyanúgy kell oda jelentkezni, mintha most érettségiztem volna? Tehát a felvin keresztül fel kell töltenem a bizonyítványomat, nyelvvizsgákat stb.
Esetleg diplomásként máshogy működik a felvételi?
Ha az előbbi az igaz, akkor még egy emelt szintű érettségit meg kell csinálnom, mert nem lesz elegendő pontom.
Köszi a válaszokat!
#1: Egyszer már jelentkeztem egyetemre, de akkor még gimnazista voltam. Nem tudtam arról a lehetőségről, hogy a diploma eredményével is lehet jelentkezni, szóval köszi. Utánakérdezek a dolgoknak máshol is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!