Ha 4 évig 4 leszek fizikából, attól még felvehetnek építészmérnökire?
Figyelt kérdés
Nem éppen a fizika a legerősebb adottságom, viszont ez a szakma az egyik lehetőség amin gondolkodtam.2022. jún. 7. 15:34
1/3 anonim válasza:
Igen, felvehetnek. Az érettségi eredményed fog elsősorban számítani, nem a középiskolai eredményeid. Feküdj rá a matekra és a fizikára.
2/3 anonim válasza:
Persze
En 10.ig tanultam csak fizikát, fel sem vettem faktra, és mérnökin vagyok, mondjuk én infobol érettségiztem helyette, de ha megfogadod a tanacsomat inkább fizikából erettsegizz mert ha tudnád az első evemben (a mostaniban) mennyit de mennyit szívtam mert fizika tudásom valahol a v=s/t-nel leragadt😂 de így evvegere behoztam már csak a maradek 2 vizsgámon nem kéne megbukni
Üdv egy BME járműmérnökis🥲
3/3 anonim válasza:
Mérnökként annyi jobb terület van mint az épìtőipar... túl óra hegyek, más mérnöki területhez képest alacsonyabb bérek, és rengeteg egyéb probléma. Epitő / építészt én nem ajánlom. Gépesz, infós, villamos, mechatró a nyerő. Egyebkent a négyes középiskolai fizika egyetemen simán felhozatal, én is mérnök lettem hasonló alapokkal. Igaz, hogy egyetemen azert már komolyabban vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!