Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 25 év fölöttiekhez írom a...

25 év fölöttiekhez írom a kérdést. Milyen középiskolába jártál?

Figyelt kérdés
Jó döntés volt szerinted? Ha most kellene középiskolába járnod, mit választanál?

2022. jún. 6. 14:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Műszaki szakközépbe. Azon kívül, hogy nem voltak lányok jó volt és nem bántam meg.
2022. jún. 6. 16:05
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Értettséginek sok értelme nem volt sajna.
2022. jún. 6. 16:37
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Eü szakközép.

Egy dolog miatt haragszom a szüleimre, hogy nekik soha nem volt fontos, hogy tanuljak, és hagyták. Kitűnő voltam, sorra nyertem a tanulmányi versenyeket, és hiába mondták a tanáraim nekik, hogy a város legjobb gimije is megvan, ha akarom, nem érdekelte őket.

Bekerültem egy osztályba, ahol nem voltak barátaim négy évig, mert csak pasizni volt menő. Aztán jött Bokros, pont, amikor érettségiztem, és én egy ponttal lecsúsztam az orvosi államis ponthatáráról.

Az egész életem meghatározza ez a pár év.

2022. jún. 6. 16:40
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyéb, kéttannyelvűbe jartam. Az elso ket ev nagyon nehez volt, aztan belerazodtam es utolag visszagondolva eletem egyik legjobb dontese volt.
2022. jún. 6. 16:53
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Közgazdasági, német nemzetiségi szakközépiskola.
2022. jún. 6. 17:24
 16/24 anonim ***** válasza:
95%
Kétnyelvű eü szakközép. Anno nem szerettem, ma már látom az előnyét, nem döntenék másképp.
2022. jún. 6. 17:25
 17/24 anonim válasza:
100%
5 éves művészeti szakgimnázium. A 4. évben volt az érettségi, az 5. év a szakmai év volt.
2022. jún. 6. 18:35
 18/24 anonim ***** válasza:
95%

Ötosztályos gimibe jártam, első évben szinte csak nyelvet tanultunk, és pár tantárgyból volt szintentartás, aztán a maradék négy év meg olyan volt, mint egy normál tanmenetű gimiben, csak nyelvi órából valamivel több volt.

A koncepció nem lett volna rossz, de én sokszor úgy éreztem, hogy valami gyerekmegőrzőben vagyok, volt pár tanárom, aki pedig úgy gondolta, hogy az ő tölteléktantárgya a legfontosabb a világon, én meg kis stréber voltam és rengeteget tanultam. Amit még utáltam benne, hogy messze volt tőlünk, napi 2,5-3 órát töltöttem utazással. A nyelvoktatás a vége felé nagyon átment szintentartásba, szerintem többet is ki lehetett volna hozni belőle.

Ha újra csinálhatnám, matekos négy osztályosba mennék vagy nyelvesbe, de az a plusz egy év szerintem nagyon felesleges volt. Ja, meg nem tanulnék annyit a felesleges tárgyakra...

2022. jún. 6. 19:10
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
#18 egyetertek, nem adott szerintem annyit az az egy ev hogy megerte volna nem haladni semmi mas targyakbol
2022. jún. 6. 19:19
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Általános és gimnázium volt, de én csak gimnáziumban jártam oda, az utolsó 4 évben. Zenesuli volt, az osztály egyik felének zenetörténetet kellett tanulni, a másik kórusba járt. Nekem ez abszolút nem vágott profilba, de nem bánom, hogy oda jártam. Egy biztos, ha újra csinálhatnám, sem mennék egy taposómalomba. Egy átlagosnak/gyengének mondott gimivel is elértem minden célom, arra a szakra (szakokra) vettek fel és ott szereztem diplomát, ahol eredetileg akartam, csak legalább volt gyerekkorom.
2022. jún. 6. 19:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!