Osszejohet neki vajon?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Húgomrol van szó, ezer éve nem használtam ezt az oldalt de o kért meg most hogy írjam már ki, jövőre érettségizik és idén találta hogy márpedig o megy egyetemre, ez tokjo en is egyetemre járok, azzal a különbséggel hogy en világ életembe jó tanuló voltam o meg nem, a Brodyba jár Újpesten sport szakra, ugyanis elég komoly szintén sportolt 5 éves korától kezdve egészen 17 éves koráig, meg mindig sportol csak már nem igazán versenyzik ugyanis volt egy elég csúnya autó balesete egy fel éve, ahol több bordaja is megrepedt és utána a sok rehab után már versenyezni nem tudott visszallni, edző szeretne lenni utána azt mondta hogy ha már neki az olimpiára nem sikerült kijutnia (az nem volt még egyedül, minden más igen, vb, eb stb) másnak sikerüljön, elvileg még most is az akár lenni de most kitalalta hogy szeretne felvetelizni a TE-re, tesi tanári szakra. A brody nem arról híres hogy erős iskola lenne ezért most így a matekja meg a torije 3as lesz a többi meg 4, asszem tesibol lesz otos, viszont én meg sose láttam tanulni, mindent kipuskazik, így ha most ez talán annyira nem rossz átlag de az érettségin mi lesz vele jó kérdés , szóval az lenne a kérdése hogy vajon osszejohet e neki az egyetem?2022. máj. 29. 16:33
1/5 anonim válasza:
Simán összejöhet neki. Nem magas a ponthatár. Csinál egy tesi emeltet, az gondolom úgyis ötös lesz neki, a többit megírja hármas-négyesre és fel is veszik.
2/5 anonim válasza:
TF simán.
De ha edző alapszakra jelentkezik a TF-re, ott nem nézik az érettségi pontszámait. Ott a gyakorlati felvételin elért pontot duplázzák.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Továbbítom neki, azt mondja hogy edző és tanár is akar lenni mert tanári fizubol nem fog megelni és így a kettő együtt talán jó összeg lenne, vegulis igaza van
2022. máj. 29. 17:22
5/5 A kérdező kommentje:
Műkorcsolya
2022. máj. 29. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!