Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Osszejohetett a gyerek?

Osszejohetett a gyerek?

Figyelt kérdés

szisztok

2Nappal a menstruaciom utan,es kb.10-11nappal a pé-m elott szeretkeztunk a ferjemmel. Osszejohetett így a baba? (Vagy nem igazan volt a legjobb idozites) probalkozunk,de nem gorcsosen,nem homerozgetek meg stb.meg szeretkezni is csak akkor mikor akarunk,mikor jol esik?) Ha jon ,majd jon,mi nem gorcsolunk ra.

2017. febr. 6. 07:38
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Bocsi,a kerdöjel véletlen volt,az utolso elotti mondatban. :)
2017. febr. 6. 07:40
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

10-11 nappal a peteérés előtti szexből nem lesz gyerek, addig nem élnek a spermiumok. 2-3 napig esetleg.

Akkor lehetsz terhes, ha nagyon nem akkor van a peteérésed, amikor gondolod. Hány naposak a ciklusaid. Miből gondolod a peteérés idejét?

2017. febr. 6. 07:50
 3/13 A kérdező kommentje:

Szia a ciklusaim mindig orara pontosak,es 34naposak!

Vezetek naptarat.

Es altalaban nekem mindig a felidon tul van ,tehat soha nem a felidoben.

Most kb 16.korul lesz,de en altalaban meg is szoktam erezni a pé-m mert akkor hiertelen elkezd kicsit fajni,meg szurkalni a petefeszkem ,meg a mehem koruli resz.

2017. febr. 6. 07:56
 4/13 anonim ***** válasza:
Ez esetben a keses utan par nappal tesztelj.
2017. febr. 6. 07:57
 5/13 A kérdező kommentje:

Oke

Bar en sem hiszem,de azert remenykedunk,egy tesztet megeri majd csinalnom,de szerintem meg fog jonni:/

De majd egyszer osszejon,mi nem sietunk.:)

Koszonom

2017. febr. 6. 08:03
 6/13 anonim ***** válasza:
95%
Miért 16-ig már biztos az is, hogy addig nem is lesz többször "kedvetek"?
2017. febr. 6. 08:10
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha tényleg akkor lesz ovud, akkor abból tuti nem lesz baba. De ilyen rotkán vagytok együtt?
2017. febr. 6. 08:43
 8/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Igen,sajnos nem.sokszor vagyunk egyutt,mert mindketten rengeteget dolgozunk,amiko.meg en vagyok pihenon,akkor.meg o nincs ugy hogy...js ...ez van..de persze 16-ig biztos lesz meg kedvunk.:)

2017. febr. 6. 10:35
 9/13 anonim ***** válasza:
az a próbálkozás, hogy a legterméketlenebb időszakban együtt vagytok? Sokáig fog tartani...
2017. febr. 6. 10:37
 10/13 A kérdező kommentje:
Hat en nem nagyon tudom hogy hogy mukodnek ezek a dolgok,szoval hogy mikor lehet konnyebben,es mukor nehezebben teherbeesni. De szerintem barmukor lehet.
2017. febr. 6. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!