Osszejohetett a gyerek?
szisztok
2Nappal a menstruaciom utan,es kb.10-11nappal a pé-m elott szeretkeztunk a ferjemmel. Osszejohetett így a baba? (Vagy nem igazan volt a legjobb idozites) probalkozunk,de nem gorcsosen,nem homerozgetek meg stb.meg szeretkezni is csak akkor mikor akarunk,mikor jol esik?) Ha jon ,majd jon,mi nem gorcsolunk ra.
10-11 nappal a peteérés előtti szexből nem lesz gyerek, addig nem élnek a spermiumok. 2-3 napig esetleg.
Akkor lehetsz terhes, ha nagyon nem akkor van a peteérésed, amikor gondolod. Hány naposak a ciklusaid. Miből gondolod a peteérés idejét?
Szia a ciklusaim mindig orara pontosak,es 34naposak!
Vezetek naptarat.
Es altalaban nekem mindig a felidon tul van ,tehat soha nem a felidoben.
Most kb 16.korul lesz,de en altalaban meg is szoktam erezni a pé-m mert akkor hiertelen elkezd kicsit fajni,meg szurkalni a petefeszkem ,meg a mehem koruli resz.
Oke
Bar en sem hiszem,de azert remenykedunk,egy tesztet megeri majd csinalnom,de szerintem meg fog jonni:/
De majd egyszer osszejon,mi nem sietunk.:)
Koszonom
Sziasztok
Igen,sajnos nem.sokszor vagyunk egyutt,mert mindketten rengeteget dolgozunk,amiko.meg en vagyok pihenon,akkor.meg o nincs ugy hogy...js ...ez van..de persze 16-ig biztos lesz meg kedvunk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!