Hogyha év végén megbukok az alágazati vizsgán, de át mentem minden tantárgyból akkor ha gimnáziumba át megyek tudom folytatni az évet?
Figyelt kérdés
Élelmiszeripari technikusnak tanulok, 10-edikes vagyok, most lesz a vizsga.
Nem igazán érdekel ez szak, szüleim kérésére mentem oda.
Nagyon benne van hogy megbukok a vizsgán, nem értek annyira a sütéshez és nem is tudok semmit.
Viszont eléggé jó tanuló vagyok. (3-4-es, de inkább 4)
Ha esetleg úgy alakulna hogy megbuknék akkor át mehetek sima gimibe és mehetek tovább 11-edikbe?
Válaszokat köszi előre is!
2022. máj. 25. 19:48
1/1 anonim válasza:
Ha találsz magadnak olyan sulit amely hajlandó bajlódni az osztályozó vizsgáiddal (biosz, kémia, fizika, második idegen nyelv, rajz, ének...) akkor egy gyengébb gimi átvesz. Nem top gimikben gondolkodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!