Gimnáziumban érdemes végzősként magántanulónak lenni? Hogy lehet elintézni? Kell minden tantárgyból osztályozó vizsgát tenni? Ha igen nagyon nehéz ötösre? Magántanulóként végezhetek diákmunkát?
A tesóm két éve végzett ugyanitt és neki katasztrófa volt az utolsó év. A tanárok vagy nem jártak be rendesen az órákra vagy a végzősöknél relaxáltak a kilencedikesek után. Ahelyett hogy az érettségire készültek volna minden sz*rt meg kellett tanulniuk töriből és magyarból de matekból sem a feladatsorokat gyakorolták. A végén aztán kapkodás lett és nagyon rosszul sikerült a bátyám érettségije holott amúgy csak két négyese volt 12. végén. Emiatt halasztania kellett egy évet. Tehát magyarul minden mással szivatták őket de a tételeket ki sem dolgozták például.
Egyébként ez egy elitnek mondott gimnázium (nem akarom a nevét megmondani) szóval tele van az osztályom maximalista emberekkel akiknek csak az ötös jó mindenből és kényelmetlen már ez a közeg. Emiatt is jó lenne váltani.
Szia.
Nekem nagyon könnyen megadták a magántanulóságit (Szeged, egy jó nevű iskola) bár én nem 12-es vagyok. Az volt az indok hogy nem bírom az embereket és a szorongás rengeteg egészségügyi panaszt eredményezett (persze ez szebben megfogalmazva).
Nem kell mindenből, a kezségtantárgyakból nem kell tenni vizsgát (pl. ének; razj; stb...).
Nem kifejezetten nehéz, ez függ a tanártól is (sajna), hogy szóbeli és/vagy írásbeli vizsgád lesz és hogy a tanár milyen kérdéssort rak össze; mennyire segít (rávezet e a megoldásra). Én mindenből elég könnyen négyesre vizsgáztam, amikor még bejárós voltam akkor is négyes voltam. Csak ez most kevesebb tanulási idővel értem el, önálló sokkal hatékonyabb; gyorsabb.
Az utolsó kérdésre sajnos én sem tudom a választ, pedig érdekelne.Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!