Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyi idő alatt lehet a...

Mennyi idő alatt lehet a matekot felhozni egy közepes emelt szintre?

Figyelt kérdés
Hatodikig teljesen jó voltam matekból, törtek szorzása, osztása most is megy. Aztán se kép, se hang, érettségim is épp, hogy kettes lett, ennek is már jó pár éve. Most valahogy mégis jött az ötlet, hogy talán még kellene próbálni. 1 év alatt tanár segítségével fel lehet hozni egy 50%-os emelt érettségi szintre a matektudást vajon?
2022. máj. 12. 00:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az a vicc, hogy mind a kettönek igaza van, csak az a kérdés melyik diákról beszélünk. Egy nagyon visszamaradott diáknak tényleg 2 èv is kevés lenne napi 1-2 órával, egy stabil közepes tanuló pedig röhögve megkellene èrtse 1 éven belül.
2022. máj. 13. 16:26
 12/13 A kérdező kommentje:
11. Nem tudom viszonyítási alapnak számít-e valamit. Földrajzból van 65%-os emeltem, mondjuk abba nem fektettem szinte semmi energiát, max 1 hónapot. Gondolom azért a matek az más.
2022. máj. 14. 03:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen.
2022. máj. 16. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!