Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen fizika könyvekből...

Milyen fizika könyvekből zárkózzak fel?

Figyelt kérdés

Nem középiskolás vagyok.Mérnöki szakon tanulok.Ez a második féléven.Lesz Fizika 1-2 a következő 2 félévben.Sajnos fizikából nem a legjobbak az alapjaim.Annó tettem 12.-be fizika érettségit középszinten,4-es lett.Azóta sokat felejtettem.A matematikával foglalkoztam főként akkoriban,illetve a szakmával,hogy legyen technikusi végzettségem.Volt első félévben egy felzárkóztató tárgyunk fizikából,de az semmit nem adott,csak összevissza magoltuk a képleteket.Nem is sikerült.Igazából az összes szakmai tárgyam eddig megvan.De félek,hogy a fizikával fogok majd elhasalni.Szóval a nyaramat rááldoznám,hogy felzárkózzak legalább érettségi szintre.Szerintetek,melyik a legjobb könyv ehhez? Én a mozaik-féle fizika sorozatra gondoltam,mert az annó matematikából bevált nekem.Vélemények erről a sorozatról? Vagy van helyette jobb alternatíva is?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2022. máj. 10. 11:07
 1/3 anonim ***** válasza:
2022. máj. 10. 11:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

... vagy a klasszikus Dér-Radnai-Soós...

[link]

[link]

2022. máj. 10. 11:46
 3/3 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem felesleges felzárkózni. Arra van az óra, h leadják ott az anyagot. Én fizikara mentem 0 fizika tudassal s egyszeruen figyelve az oran, meglett az 5os, majdnem minden targybol
2022. máj. 10. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!