ATE biológia szak vélemények?
Sok hezitálás után a biológia szak mellett döntöttem és az egyetemeket nézegetve az ATE a legszimpatikusabb viszont a biológia szakjáról viszonylag kevés információt találtam, emiatt szívesen fogadok bármilyen véleményt és tapasztalatot. Mennyire hatékony és színvonalas? Milyen a közösség így, hogy kis csoportban vannak? Milyenek a gyakorlatok?
Amivel még sokan riogatnak, hogy a biológusok nem tudnak elhelyezkedni, erről mit gondoltok? Esetleg akik itt végeztek (természetesen már mester és phd után) milyen irányba mentek el vagy hol találtak állást?
Persze nem zárkózom el a többi egyetemtől sem, azoknak a biológia szakjáról is szívesen fogadok információkat.
Jó és összetartó a közösség, különösen, hogy kisebbek. Az oktatás színvonala is magas és részt vehetsz terepgyakorlatokon is (ökológia).
[link] Érdemes megnézned a facebook oldalát is.
Biotechnikusokra, hidrobiológusokra és molekuláric biológusokra mindig szükség van, vagyis nem kell azokra hallgatni, akik szerint nem lehet
(tudom, manapság mindenkinek gtk-snak vagy vállalkozónak kell lennie...)
A vizeinkre ügyelni kell, ott is van helye a biológusoknak.
Ha a hidrobiológia érdekel: ATE-n vagy Pécsett vagy Debrecenben van ilyen szak). ELTE-n nincs.
Jelölj meg egyszerre több helyet is a felvételi lapot, az ATE-val az első helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!