Milyen szakmát tanuljak? Többi lent
Figyelt kérdés
Jövő ilyenkorra már tudnom kell, hogy minek fogok tovább tanulni. De semmi ötletem sincs. Általános iskolában a kedvenc tantárgyaim a földrajz és a biológia. Valami olyan szakmát szeretnék ami kapcsolódik ehhez a kettő tantárgyhoz. (3.05-3-40 átlagot tartottam eddig mindig)2022. ápr. 1. 12:14
1/8 anonim válasza:
Egyetemi, főiskolai továbbtanuláshoz ez az átlag szerintem kevés. Földrajz-biológiával pedig fizikai munkás szakmát nem tudok... Hacsak nem kertészkedést, ott növényekkel is kell bánni.
2/8 anonim válasza:
föci-biosszal szerintem is valami kertészeti szakma, esetleg állattenyésztés, vagy valami hasonló mezőgazdasági szakma.
Szerintem van benne fantázia, a biotermelés egyre fontosabb lesz például....
3/8 anonim válasza:
nagyon gyenge atlag az egyetemhez
4/8 anonim válasza:
Nem tartom gyengének az átlagot, illetve nem is feltétlenül számít, jó érettségit kell írni.
5/8 anonim válasza:
#3-4: még általános iskolás!
Szakmát akar választani, nem érettségi után továbbbtanulni...
6/8 anonim válasza:
Milyen szakmához kell a földrajz, továbbtanulás nélkül? Nem tudok ilyet...
7/8 anonim válasza:
#5 ha mar altalanosban se tud ennel jobb atlagot tartani, akkor eselytelen hogy tovabbtanulasig feljebb huzza
8/8 anonim válasza:
Mindenképpen mezőgazdasági irány. Nem tudom hova valósi vagy,de így hirtelen a csornai Csukás és a soproni Roth jutott eszembe.
Egyébként tényleg nem bántani akarlak,de botrányos az átlagod,főleg egy általános iskoláshoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!