A termék és a szolgáltatásfejlesztés folyamata, erre a témára milyen előadással készülnétek?
Figyelt kérdés
Marketing óra2022. márc. 18. 14:59
1/8 A kérdező kommentje:
Ezt a linket megtanláltam ugyan, de ide belépni meg nem tudok hogy miről is szól
2022. márc. 18. 15:00
3/8 A kérdező kommentje:
Na ezazzz :D
Ennyi a téma.
2022. márc. 18. 21:40
4/8 anonim válasza:
Nem, inkább arról lehet szó, hogy még a címet se sikerült pontosan megadnod... "A termék- (kötőjel!) és a szolgáltatásfejlesztés folyamata" lesz az! Vagyis termékfejlesztésről és szolgáltatásfejlesztésről van szó, nem pedig egy bizonyos termékről, ahogy írtad.
Ilyen című fejezet van abban, amit belinkeltél, és 24 órás ingyenes hozzáférést kapsz, ha létrehozol egy új fiókot itt:
5/8 A kérdező kommentje:
igen ezt kérdeztem hogy ezen kívül ismer e valaki valamit ahonnan lehet anyagot gyűjteni...
2022. márc. 19. 08:07
6/8 A kérdező kommentje:
azt a részt elolvastam, de elég rövid egy 10 diás ppt nem jön ki belőle
2022. márc. 19. 08:26
7/8 anonim válasza:
8/8 A kérdező kommentje:
sikerült igen egy fél oldalnyi infó van.
Köszönöm :)
2022. márc. 19. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!