Mi a véleményetek a BME Ipari terék- és forma tervező mérnökni szakról?
Előnyök: sok a csaj :D finom kis kezeik vannak :DDD
Hátrányok: a gépészmérnökihez képest kevésbé keresett, és alacsonyabb fizetésre számíthatsz mint gépészként
Szerintem a fizetés nagyságrendekkel kisebb mint egy gépész esetében. Habár biztos avval is lehetséges jól fizető helyekre bekerülni, de ezekből biztos kevesebb van.
(Egy db ismerősöm véleményét tudtam leírni. Tuti információt sajnos nem tudok, ő egyedül végzett a baráti körömben ilyen irányban. Ez nem teljesen biztos információ, menj jobban utána!)
Amúgy első 1-2 félév minden szak esetében ilyen. Én mérnök szakomon 3.félévben kezdődtek a gyakorlatiasabb tárgyak. Előtte csak száraz elméleti alapozás volt.
Nézd meg a minta tantervedet, hogy a későbbi tárgyak milyenek lesznek vagy esetleg kérdezz meg másod/harmad éveseket, hogy milyen irányban megy el a képzés.
Amúgy meg ha pár buktató tárgyal gondod van, kérj nyugodtan segítséget. Rengetegen korrepetálásból élnek simán felhoznak frankó szintre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!