Hogyan készüljek fel az emelt töri érettségire a hátralevő idő alatt, ha csak a kettes elérése a cél?
Figyelt kérdés
Későn kaptam észbe, és nagyon szorít az idő. Mit tanácsoltok? A pontjaimba nem fog beleszámítani, csak az egyetemhez szükséges kötelező emelt érettségi miatt kell teljesítenem. Mindenféle tapasztalat és ötlet érdekel!2022. márc. 17. 15:36
11/31 A kérdező kommentje:
A tanulmányi eredményeim végig kitűnőek voltak. Középszinten érettségiztem a következő tárgyakból: matematika 100%, magyar 90%, angol 82%, történelem 80%, fizika 93%. Valamint van egy középfokú angol nyelvvizsgám.
2022. márc. 17. 17:21
12/31 A kérdező kommentje:
A szak pedig PTE-ETK, gyógytornász Szombathely.
2022. márc. 17. 17:24
13/31 A kérdező kommentje:
És bocsánat, még rosszul is emlékeztem. Nem 408, hanem 414 pont.
2022. márc. 17. 17:25
14/31 anonim válasza:
35%-os emelt törid lesz például:
Ha a tanulmányi pontokból mondjuk meg lesz a 200 pont/ennél több nem lehet/ és a két felvételi tárgy a matek és a töri, akkor így lesz nyelvvizsgával együtt 363 pont. De 200 pontod nem hiszem, hogy van tan. pont.
15/31 A kérdező kommentje:
Mivel végig kitűnő voltam, ezért 200 tanulmányi pontom van. A felvételi tárgy pedig a matek és a fizika.
2022. márc. 17. 17:33
16/31 A kérdező kommentje:
Egyébként 363 ponttal is felvennének, tehát köszönöm a segítségeteket, és a jóindulatotokat, de sajnos nem ez volt a kérdésem. :(
2022. márc. 17. 17:35
17/31 anonim válasza:
Várj ilyen nincs. Emeltet csak abból azokból a tárgyakból tehetsz ami választható az egyetemi listából. Itt ellentmondás van abban amit mondasz, ha az egyetem nem kéri, akkor nem fogják elfogadni emeltként, mert a listából kell választani a felviről.
18/31 A kérdező kommentje:
Hidd el, utánajártunk. Beszéltünk az egyetemmel is, de egyébként beírhatod felvire is az adataimat, hiszen mindent leírtam.
2022. márc. 17. 17:40
19/31 A kérdező kommentje:
Az egyetem BÁRMELY tárgyból tett emelt szintű érettségit elfogad.
2022. márc. 17. 17:41
20/31 anonim válasza:
Van még emelt szintű érettségid valami másból ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!